Am Sange [VERIFIED]
i am a herald 7 pos 1 player who plays heroes such as Jugg, Drow, monkey king (pretty much agi heroes) and have been wondering in what situation would i build a sange and yasha over something like a manta or some other item
Am Sange
Buna ziua, am probleme cu stomacul, nu stiu sigur daca e gastrita sau ceva mai mult.De cateva zile in mod inexplicabil am sange in gura si am impresia ca acesta ar veni de undeva din gat. Nu am niciun alt simptom. Ma puteti ajuta, va rog? [continuare]
Domnilor si doamnelor doctori, se pare ca exista in desfasurare un plan de depopulare sistematica, azi la om un pic de sange in gura dimineata, peste ceva timp apar raceli si complicatii respiratorii la sanatate, nimeni nu da un raspuns clar si isi dau cu parerea de tot fel de cauze, ba dinti,ba plamanii etc.eu va intreb stiati de exemplu ca o semi -intoxicatie se poate confunda cu o banala raceala? De ce nu se facsi nu se recomanda de catre doctori la om analize specifice pentru a verifica nivelul de compusi toxici la om cum ar fi aluminiul,strontiul si barium? Stiti ca acesti compusi sunt pulverizati in atmosfera respirabila din anumite avioane? Cautati pe internet cuvintele cheie "Chemtrail in Romania" sau "Aerosoli toxici pulverizati din avioane in Romania"! Sa nu aveti impresia ca Romania e scutita de planul coruptilor mondiali de depopulare...ei incearca metode de control si depopulare sistematica prin alimentatie,lichide,apa de la chiuveta, chiar medicina prin unele... [continuare]
prima data mi sa intamplat sa scuip un pik de sange dimineatza cand m-am dus la baie dar am apucat sa bag apa in gura sa ma spal pe dinti si am vazut ca este si sange nu am apucat sa bag periuta de dinti in gura,a doau dimineatza am facut la fel dar nu mi-a curs sange,am suflat nasul si sincer am ramas surprins sa vad ca am dat afara si sange.ce poate fi? [continuare]
Buna Nu mai stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc, credeti-ma sunt disperata. V-am zis acum 9 luni ca scuipam cu sang si ma dureau spatele sus. tot asa sunt. cred ca in anul asta mi-am facut vreo 6 radiografii la plamani,mi-am facut analiza la sputa si nimic, am fost la orl si mi s-a facut endoscopie asa cred ca se numeste la nas si mi s-a spus ca am ceva la nas si mi s-a spus sa-mi fac biopsie. mi-am facut biopsia dupa care mi s-a cerut sa fac coloratie, am facut de toate si totul este bine. Nu stiu unde sa ma mai duc si ce analize sa mai fac sunt foarte speriata si satula ca toti doctorii zic ca nu am nimic da pe mine ma dor spatele si scuip cu sange. va ros spuneti-mi ce analize sa mai si unde sa ma mai duc? din radiografii ti se poate spune daca ai tbc sau daca ai cancer sau daca ai ceva la plamani ca am vazut prin comentarii ca oamenii isi fac CT? [continuare]
Generalitati Sangele omului are o structura extrem de complexa, continand numeroase substante organice (proteine, grasimi, glucoza, enzime, hormoni, vitamine) si substante minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu etc). Analizele biochimice cerceteaza compozitia chimica fie a sangelui total, fie numai a serului sau plasmei sanguine. Zaharurile din sange Exista mai multe feluri de zaharuri in organismul omului: glucoza, fructoza, lactoza etc. Glucoza este cea mai importanta zaharida care se gaseste in mod normal in organele si sangele omului si constituie combustibilul cel mai pretios pentru obtinerea energiei necesare activitatii omului. Din arderea unui gram de glucoza de catre organism rezulta 4 calorii. Glucoza in organism provine din alimentele consumate de catre om. Cele mai bogate alimente in glucoza sunt dulciurile (zaharul, produsele zaharoase, mierea), precum si alimentele care contin amidon (faina de cereale si produsele cerealifere, cartofii etc.), care in... [continuare]
Ce este boala Behcet Boala Behcet, numita si Sindrom Behcet sau Boala Drumului Matasii, este o afectiune rara ce cauzeaza inflamatia vaselor de sange din organism. Este o patologie cronica, caracterizata prin vasculita, ce va afecta atat vasele arteriale, cat si cele venoase. Simptomele sunt deseori nespecifice, instalate insidios, ceea ce face diagnosticul bolii Behcet unui dificil. Cine este la risc de a face aceasta boala? Boala Behcet se intalneste in intreaga lume, fiind mai comuna in tarile din Estul Mijlociu. Desi boala Behcet poate aparea la orice varsta, simptomele incep sa se manifeste intre 20 si 30 de ani. Barbatii si femeile sunt afectate in mod egal. Semne si simptome Simptomele bolii Behcet variaza de la persoana la persoana, pot fi sub forma de episoade ce apar si dispar, se pot inrautati sau ameliora cu timpul. Fiind o inflamatie a vaselor de sange, simptomele vor varia in functie de zona in care apare vasculita. Regiunile din organism cel mai frecvent... [continuare]
Ce este vasculita necrozanta? Vasculita necrozanta este un grup de tulburari sau afectiuni care au ca rezultat inflamarea peretilor vaselor de sange . In functie de marimea vaselor de sange ce sunt afectate rezulta si denumirea acestor afectiuni, a modului in care acestea provoaca afectiunea si, ulterior, a modului in care este gandita conduita de tratament. Desi poate afecta orice vas de sange, in general sunt afectate vasele de sange mijlocii si vasele mici. Aceasta inflamatie poate intrerupe fluxul normal de sange in segmentele afectate. Este afectata structura pielii, sunt afectati muschii iar in timp, acest proces duce la stadiul final evolutiv, numit necroza ( moartea tesutului si organului). De asemnea, aceasta inflamatie a vaselor, in timp, duce la cicatrizarea vaselor si este o mare posibilitate ca acestea sa moara in timp. Epidemiologie Prezentarea clinica este foarte variata . Difera in functie de tipul histopatologic al inflamatiei, de dimensiunea vasului de... [continuare]
buna de cateva zile am avut cateva varsaturi cu sange am fost la medic la urgenta si am facut tratament .... intrebarea mea este cce poate fi? pt ca acuma vor sa ma supuna la o proba in care imi va introduce un furtun prin gura pana in stomac si imi e frica .... va rog sa ma ajutati e grav e necesar sa fac acea proba ma simt bine..... multumesc [continuare]
Buna am s eu o intrebare.am 22 de ani si de vreo 2 zile tot imi curge sange din nas de 2 sau 3 ori p zi,de exemplu cand ma spal pe fata fregvent imi curge sange din nas,dar nu cantitate mare o cantitate mica din nara stanga... as dori un raspuns dk se poate multumesc mult.... [continuare]
Buna ziua, de cateva zile simt usturimi in cerul gurii, nu mai pot sa mananc nimic normal ca si inainte decat alimente fierte dar si acestea cu foarte multa dificultate si cu dureri. Mentionez ca sunt si vegana si imi plac cruditatile, mananc porumb crud pt ca fiert nu pot sa-l tolerez din cauza excesului de amidon (dar acesta nu pare sa ma deranjeze), concomitent am si sange in nas, cu alte cuvinte nu imi curge sange dar imi pateaza servetelul ori de cate ori il utilizez si am si mucus cu sange mai mult la nara dreapta. Daca pot sa primesc vreun sfat, cum as putea rezolva problema pe cale naturista sau suplimente,mentionez ca nu sunt asigurata medical si sunt si anemica in urma analizelor facute. Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede. [continuare]
Buna. Ieri dimineata cand m-am trezit, am vazut niste stropi de sange pe perna. Asta a fost prima repriza, care a durat cam 10 minute. A doua repriza a avut loc ieri seara, a durat 7-8 minute. Si a treia repriza, dimineata asta, a durat 4-5 minute.Tin sa precizez ca sunt alergic la polenuri, si stranut de cam 40-50 de ori pe zi, uneori insa am nasul infundat si/sau ma mananca. Am alergia asta de cam 7 ani, insa e primul inceput de vara in care imi curge sange din nas.PS: nara stangaOare sa fie din cauza alergiei ?? [continuare]
Buna seara, tatal meu sufera de hipertensiune de ceva timp este in varsta de 46 de ani si de o zi ii curge sange din nas. Fara sa atunga nasul pur si simplu incepe sa-i curga. Care ar fi problema si cum se poate trata. Va multumesc, Vlad [continuare]
Buna ziua,Acum 2 saptamani am urmat un tratament cu antibiotice Augmentin 6zile (cate 2 pe zi) si nurofen forte - 2/zi in urma unei infectii la amigdalite.Bucuria inceput dupa ce am terminat tratamentul....la aproximativ 3 zile am inceput sa am diaree (cate 5-6/zi). La inceput nu am dat importanta, dar dupa cateva zile am observat ca diaree prezenta mucozitati iar pe alocuri firisoare de sange.Tot de atunci am si un puternic gust dulce in gura.Ieri am fost la medicul de familie, de unde am fost trimis sa fac o coprocultura (abia maine am rezultatul) si mi s-a prescris Smecta 3/zi si Biotics 2/ziDin cate observ diareea a disparut,in schimb ma simt imbalonat si ragaii la absoult orice manac. Am analizat si scaunul si am observat pe alocuri aparitia unor bilute alb - rozacee.Gustul dulce inca nu a disparut :(.In asteptarea coproculturii sunt tot mai speriat de ce citesc pe internet. As fi recunoscator daca as primi cateva sfaturi in legatura cu afectiunea pe... [continuare]
Luni dupa-amiaza mi-a fost extrasă fără probleme şi sub anestezie o măsea de minte care de aproape 2 ani trebuia să erupa. După extracţie, dr a introdus o capsulă de colagen în locul maselei după care a cusut. Seara am revenit la dr pt că eliminam în continuu saliva cu sange. Din nou a injectat puţin anestezic şi a cusut strâns. De a doua zi, am gura inclestata, abia pot să mănânc cu linguriţa. Dr a zis că e din cauză că a cusut strâns, dar muşchiul facial e blocat. Tot aştept să-şi revină şi nimic. [continuare]
vreau sa va intreb si eu ceva cu un caz in care de la o lovitura puternica in piept probabil oase fracturate...se poate ajunge in situatia in care sa se formeze cheag de sange la nivelul pieptului, pe undeva in zona inimii?? incat sa fie necesara spitalizare pt scoatere sange prin tub bagat pe gura....nu stiu exact daca zic bine procedeul de eliminare sange.... dar ma intereseaza situatia daca se poate sa fie adevarata... [continuare]
Feritina nu trebuie confundata cu fierul din corpul uman, ea este o proteina care stocheaza fierul, eliberand-o atunci cand corpul are nevoie de aceasta.Feritina se gaseste de obicei in celulele corpului uman, foarte putin circuland in sangele unei persoane. Aceasta contine 20% fier.Cele mai mari concentratii de feritina se gasesc mod obisnuit in celulele hepatice (hepatocite) si in sistemul imunitar (celule reticuloendoteliale). Concentratiile scazute de feritina cauzeaza epuizarea rapida a depozitelor de fier.Feritina reprezinta principala proteina de stocare a fierului din organism. Nivelurile de feritina pot fi utilizate pentru a masura indirect nivelurile de fier din organism.La pacientii clinic sanatosi, aproximativ 70% din fierul absorbit de organism este incorporat in hemoglobina. Deficitul semnificativ al depozitelor de fier poate fi asimptomatic. Cu toate acestea, pe masura ce deficitul de fier progreseaza, simptomele in cele din urma incep sa se dezvolte si... [continuare] 041b061a72